خرید پستی گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB T مخصوص کامپیوتر و لپ تاپ

گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB-T
دریافت ۲۵ کانال رادیویی وتلویزیونی با کیفیت DVD بدون نیاز به اینترنت
اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ از طریق پورت USB
دارای آنتن پرتابل مگنت دار و قابلیت اتصال به آنتن هوایی
دارای نرم افزار قدرتمند برای نمایش تصاویر دریافتی
قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش با کیفیت بالا
قابلیت تهیه عکس وذخیره بر روی هارد دیسک از برنامه های درحال پخش
دریافت کلیه کانال های رادیویی وتلویزیونی به صورت دیجیتال

شبکه های قابل دریافت :
شبکه های ۱(سراسری) – ۲(سراسری) – ۳(جوان و ورزش) – ۴(علم و تکنولوژی) – ۵(تهران) – ۶(خبر) – ۷(آموزش) – ۸(معارف) – ۹(مستند) – ۱۰(جام جم) – ۱۱(iFilm – آی فیلم) – ۱۲(PressTV پرس تی وی) – ۱۳(العالم) – ۱۴(شما) – ۱۵(بازار) + ۱۰ شبکه رادیویی

ویژگی ها :
- گیرنده ۱۵ کانال داخلی و ماهواره ای ایران و ۱۰ شبکه رادیویی
– مشاهده شبکه های تلویریونی با کیفیت ماهواره (DVD) به صورت دیجیتال بدون نیاز به دیش
– تامین برق مورد نیاز از پورت usb ، بدون نیاز به آداپتور خارجی
– امکان تهیه عکس از برنامه های در حال نمایش
– اتصال آسان از طریق پورت usb
– امکان تهیه لیست کانال های مورد علاقه
– گارانتی تعویض

توجه : اگر شهر شما هنوز پخش دیجیتال را پشتیبانی نمی کند میتوانید از این گیرنده به عنوان تلویزیون آنالوگ استفاده کنید.لازم به ذکر است که پخش دیجیتال به زودی در سراسر کشور قابل دریافت خواهد بود.

قیمت استثنایی : فقط 45000 تومان
برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .
برای خرید و سفارش این محصول بر روی آیکن زیر کلیک نمایید :
خرید پستی

ايربرا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

پکیج طراحی ناخن مایا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

خردكن نايسر دايسر پلاس

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

بيگودي جادويي

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

اموزش درست کردن کباب تابه ای اصیل ایرانی

عکس, اموزش درست کردن کباب تابه ای اصیل ایرانی

کباب تابه ای یک غذای اصیل ایرانی و بسیار خوشمزه و دلچسب است که معمولا مورد پسند همگان است. میتوانید آن را با گوشت گوسفندی یا گوساله درست کنید . مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و سماق.اول تعدادی گوجه فرنگی را دو نیم می‌کنیم و روی سطح بریده شدهٔ آن‌ها نمک و کمی سماق می‌پاشیم و می‌گذاریم کنار تا آماده باشد. سپس گوشت چرخ کرده تازه (یا یخی، که یخ آن قبلاً وارفته) را با مقداری پیاز رنده شده و مقدار کافی نمک فلفل و خوب مخلوط می‌کنیم، بعد کباب‌ها را دانه دانه به شکل دلخواه در تابه می‌چینیم و در آن کمی آب می‌ریزیم و در آن را می‌گذاریم تا در اثر گرمای آب و بخار، گوشت آبپز شود وقتی یک روی کباب‌ها پخت، آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم تا روی دیگرشان نیز بپزد، سپس روی آن‌ها سماق می‌پاشیم و گوجه‌هایی را که از قبل آماده، کنار گذاشته بودیم را روی کباب‌ها می‌چینیم. در ظرف را می‌گذاریم و منتظر می‌شویم، مدت زمانی که گوجه‌ها نیاز دارند تا پخته شوند و آب بیندازند، به اندازه‌ای است تا سوی دیگر کباب‌ها نیز پخته شود، پس در ظرف را باز می‌کنیم اگر گوجه‌ها به اندازهٔ کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش می‌کنیم. این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز می‌شود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست می‌رود.

تذکر:

در میانهٔ پخت کباب‌ها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کباب‌ها نسوزد.
اگر در گوشت چرخ کرده کمی چربی وجود داشته باشد، کباب لذیذتر خواهد بود.
برخی برای تهیه کباب تابه‌ای آن را در روغن سرخ می‌کنند، با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد و باید مراقب بود تا کباب به اندازهٔ کافی باریک باشد تا سفت نشود ولی در روش گفته شده در بالا، گوشت بسیار نرم خواهد بود.
در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده می‌شود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته می‌شود، در پخت کباب تابه‌ای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۸ اسفند ۱۳۹۵

آموزش درست کردن کرم رویال آیسینگ برای تزیین کوکی و شیرینی

عکس, آموزش درست کردن کرم رویال آیسینگ برای تزیین کوکی و شیرینی

رویال آیسینگ همان کرم خوشمزه ای است که روی کوکی ها و شیرینی ها مالیده می شود و آنها را خوشمزه میکند. مواد لازم :تخم مرغ  ۱ عدد ، کرم تارتار   ⅛ قاشق چای‌خوری، پودر شکر   ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:در یک ظرف کاملا تمیز و خشک، سفیده تخم مرغ و آب‌لیمو را مخلوط کرده و خیلی کم هم می‌زنیم تا از یک دست شود.شکر قنادی یا شکر آسیاب شده را با کرم تار‌تار الک می‌کنیم و به سفیده اضافه می‌کنیم. اگر تارتار نبود از آب‌لیمو تازه استفاده کنید.آن‌قدر مواد را هم بزنید تا رویال آیسینگ بر سر هم‌زن به‌صورت  قله ای درآید. رویال آیسینگ را می‌توان در ظرف کاملا سربسته به‌مدت سه روز نگه‌داری کرد.(آیسینگ را با پودر مرنگ می‌توانید تا ۱ هفته در یخچال نگه‌داری کنید).نکات:   اگر کرم تارتار نداشتید می‌توانید همان مقدار آب‌لیمو بریزید.از شکر قنادی یا شکری که آسیاب شده و از الک ریز گذرانده شده باشد استفاده کنید. با این مقدار شکر سفت‌ترین نوع آیسینگ را می‌توانید درست کنید؛ اگر به سفتی مورد نظر نرسید می‌توانید تا حدود ۵۰ گرم پودر شکر اضافی، اضافه کنید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۸ اسفند ۱۳۹۵

کیف رولی لوازم آرایش

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

غذایی فوق العاده جدید و خوشمزه با مرغ و ریحان

عکس, غذایی فوق العاده جدید و خوشمزه با مرغ و ریحان

غذایی که در بالا تصویرش را مشاهده میکنید در اصل یک غذای تایلندی است اما اگر یکبار آن را امتحان کنید در برنامه غذاهای شما جای خواهد گرفت. مواد لازم برای این اموزش برای ۴ نفر می باشد.نام غذا: مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی. این غذا نیازی به فر ندارد و در کمتر از یکساعت اماده می شود. مواد لازم
سینه مرغ خرد شده   ۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت     ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن گیاهی     ۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده     ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای نگینی    ۲ عدد
سیر له شده     ۶ حبه
سرکه     ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا    ۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده     ½۱ پیمانه
( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵

آموزش شیرینی عروسکی مناسب برای تولد بچه ها

عکس, آموزش شیرینی عروسکی مناسب برای تولد بچه ها

این شیرینی خوشمزه و بامزه میتواند باعث شادی بچه ها شود مناسب است برای تولد کودکان دلبند شما. برای مشاهده آموزش تصویری روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید….


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۱ بهمن ۱۳۹۵

آموزش آش ماش یزدی صبحانه ای دلچسب و کامل

عکس, آموزش آش ماش یزدی صبحانه ای دلچسب و کامل

شاید وقتی اسم آش به وسط می اید همه ی ما یاد ناهارهای زمستانی می افتیم ولی این آش فوق العاده سبک و مقوی و دلچسب است و در یزد به عنوان صبحانه خورده می شود.مواد لازم:

سبزی آش    ۱ و ½ پیمانه

ماش           ۱ پیمانه

برنج           ½ پیمانه

رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه  به میزان لازم

نمک و فلفل  به میزان لازم

پیاز داغ   ۲ قاشق غذاخوری

نعناع داغ  به میزان دلخواه

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵

آموزش کباب دو رنگ و کباب قفقازی در منزل

عکس, آموزش کباب دو رنگ و کباب قفقازی در منزل

کباب قفقازی همان کباب دو رنگ نیست و تفاوتهایی بین این دو کباب وجود دارد که در این پست به آموزش هر دو کباب خواهیم پرداخت. تصویر بالا عکس کباب دو رنگ است که برای درست کردن آن شما به

فیله گوساله ۸۰۰ گرم  .  فیله مرغ ۲۰۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد  .  روغن زیتون ۱/۴ لیوان

ماست یا دوغ ۱/۴ لیوان  .  زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقداری نیاز دارید.فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و ۱ پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۸ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و ۱ پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

فرق گریل کردن با سرخ کردن چیست اموزش گریل

عکس, فرق گریل کردن با سرخ کردن چیست اموزش گریل

گریل کردن چیست و چه فرقی با سرخ کردن گوشت یا مرغ و سبزیجات دارد؟ در گریل حرارت از بالا وارد شده و در حرارت از زیر… در هر دو روش وقتی که لایه نازکی از گوشت یا مرغ یا ماهی همراه با سبزی جات پخته می شود نتیجه خوبی می گیرید. همیشه به یاد داشته باشید که لایه ضخیمی از گوشت را گریل نکیند چون بیرون آن می سوزد و داخلش خام می ماند. همچنین گریل کردن راهی سالم برای پختن است چون چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب ولی با طعم مناسب خواهید داشت.بسیار مهم است قبل از شروع به گریل کردن اجاق شما کاملا داغ شده باشد. بسیاری از ما به خصوص وقتی که از گریل گازی استفاده می کنیم به اندازه کافی برای گرم شدن اجاق صبر نمی کنیم. قبل از شروع کار اجاق خود را ۱۵ تا ۳۰ دقیقه گرم کنید. خوب حالا باید همه چیز آماده باشد همه ابزار آشپزی خود را آماده بگذارید همه چیز حتی سس و طعم دهنده های خود را آماده کنید. همچنین حتما یک بطری اسپری آب با خود داشته باشید.( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

بستني ساز خانگي مجيک

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

مانتو تابستانه سرمه

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .