اموزش درست کردن پیتزای مخصوص ترکیه که هواداران زیادی دارد

photo اموزش درست کردن پیتزای مخصوص ترکیه که هواداران زیادی دارد

این پیتزا یکی از غذاهای پر طرفدار در کشور ترکیه است که خوشبختانه نیازی به فر و ماکروفر ندارد و روی اجاق گاز درست می شود شما برای درست کردن این پیتزا به مواد زیر نیاز دارید:ممواد لازم پیتزا مخصوص ترکیه :

تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق
ماست ۲ قاشق
بکینگ پودر نصف پاکت
نمک ۱ پنس
آرد ۸ قاشق

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۳ مرداد ۱۳۹۶

اموزش فینگر فودی با کلاس با کوکوی سبزی

photo اموزش فینگر فودی با کلاس با کوکوی سبزی

شما میتوانید با صرف هزینه ای اندک این پیش غذای دلچسب و زیبا را درست کرده و جلوی مهمان خود بگذارید . برای درست کردن  فینگر فود زیر شما فقط به  کوکوی سبزی ، نان تست ، زیتون ،گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای نیاز دارید.

photo اموزش فینگر فودی با کلاس با کوکوی سبزی

 


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶

آموزش دقیق و درست تارت رنگینک به عنوان یک دسر خوشمزه

photo آموزش دقیق و درست تارت رنگینک به عنوان یک دسر خوشمزه

برای درست کردن این تارت خوشمزه شما به این مواد نیاز دارید: (پ.ن. تارت نوعی شیرینی هست که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن بهرهگیری می شود. روی تارت‌ها باز هست و از ماده اصلی شیرینی «خمیر» تشکیل نشده هست.)

مواد لازم خمیر تارت:

کره به دمای محیط رسیده: ۶۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
تخم مرغ «زرده و سفیده»: ۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۵ گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: ۱ پینچ
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد: ۱۰۰ گرم

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۶ تیر ۱۳۹۶

آموزش کباب قارچ و سبزیجات یک غذای بسیار شیک و دلچسب

photo آموزش کباب قارچ و سبزیجات یک غذای بسیار شیک و دلچسب

اگر میخواهید برای مهمان خود یک غذای بسیار شیک و خوشمزه و جدید درست کنید از این انتخاب نگذرید. شما برای درست کردن این غذای دلچسب به مواد زیر نیاز دارید:

 

کدو سبز (حلقه حلقه شده): یک الی ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز (درشت خرد شده): یک عدد
فلفل دلمه ای زرد یا سبز (درشت خرد شده): یک عدد
پیاز قرمز (درشت خرد شده): نصف یک عدد
قارچ درشت (از وسط دو نیم شده): ۲۴۰ گرم
گوجه گیلاسی: ۳۰۰ گرم
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
سبزیجات معطر خشک: یک ق چ
سبزیجات تازه (آویشن، رزماری، جعفری، پیازچه، شبت و…): ۲ ق س
روغن زیتون: ۲ ق س
سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

 

طرز تهیه: سبزیجات را به اندازه مناسب برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. روغن زیتون، مقداری سرکه بالزامیک، سیر ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات خشک و تازه را به مواد اضافه و مخلوط کنید. سبزیجات را به سیخ های چوبی یا فلزی بکشید. انتهای سیخ را با فلفل دلمه ای و یا قارچ پایان دهید. گریل را از یک ربع قبل گرم کنید و سپس سیخ های کباب را در آن قرار داده و با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه کباب کنید تا پخته و نرم شوند (پس از گذشت نیمی از زمان پخت سیخ ها را بچرخانید). در صورت تمایل می توانید کباب ها را با مقداری سبزیجات تازه خرد شده تزیین و سرو کنید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۶ تیر ۱۳۹۶

اموزش درست کردن ترشی جدید و با کلاس ترشی پوست پسته

photo اموزش درست کردن ترشی جدید و با کلاس ترشی پوست پسته

این یک ترشی جدید و خوشمزه است که میتوانید برای تنوع در تقسیم ترشی و مربای مهمان خود بگذارید. مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پسته:
پوست پسته تازه   ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی    ۳عدد
تخم گشنیز   ۱ قاشق غذاخوری
زنیان   ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه   ½ قاشق چایخوری
نمک   مقداری
سرکه  به میزان لازم
طرز تهیه ترشی پوست پسته:پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد می‌ریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار می‌دهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۳ تیر ۱۳۹۶

آموزش درست کردن بستنی وانیلی در خانه بدون هیچ دستگاهی

photo آموزش درست کردن بستنی وانیلی در خانه بدون هیچ دستگاهی

در این پست به شما آموزش خواهیم داد چگونه بدون دستگاه بستنی ساز ، بستنی حرفه ای درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم :
شیر     ۲ لیوان (نیم لیتر)
شکر      ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
زرده تخم مرغ     ۴ عدد
ثعلب به جای زرده تخم مرغ     ۱۵ گرم
وانیل     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی در خانه :شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود.اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود.می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید.راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۱ فروردین ۱۳۹۶

اموزش انواع فینگر فود ایده ال ترین پیش غذای مهمانی ها

photo اموزش انواع فینگر فود ایده ال ترین پیش غذای مهمانی ها

فینگر فود یا غذای انگشتی یا سینی مزه بهترین پیش غذا برای جشن تولدها به عنوان عصرانه و برای مجالس به عنوان پیش غذا می باشند. این پیش غذا دارای بیشترین تنوع در درست کردن و دیزاین می باشد. در این پست اموزش معروفترین فینگور فودها را برای شما قرار داده ایم. جهت مشاهده روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۱ فروردین ۱۳۹۶