خرید پستی گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB T مخصوص کامپیوتر و لپ تاپ

گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB-T
دریافت ۲۵ کانال رادیویی وتلویزیونی با کیفیت DVD بدون نیاز به اینترنت
اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ از طریق پورت USB
دارای آنتن پرتابل مگنت دار و قابلیت اتصال به آنتن هوایی
دارای نرم افزار قدرتمند برای نمایش تصاویر دریافتی
قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش با کیفیت بالا
قابلیت تهیه عکس وذخیره بر روی هارد دیسک از برنامه های درحال پخش
دریافت کلیه کانال های رادیویی وتلویزیونی به صورت دیجیتال

شبکه های قابل دریافت :
شبکه های ۱(سراسری) – ۲(سراسری) – ۳(جوان و ورزش) – ۴(علم و تکنولوژی) – ۵(تهران) – ۶(خبر) – ۷(آموزش) – ۸(معارف) – ۹(مستند) – ۱۰(جام جم) – ۱۱(iFilm – آی فیلم) – ۱۲(PressTV پرس تی وی) – ۱۳(العالم) – ۱۴(شما) – ۱۵(بازار) + ۱۰ شبکه رادیویی

ویژگی ها :
- گیرنده ۱۵ کانال داخلی و ماهواره ای ایران و ۱۰ شبکه رادیویی
– مشاهده شبکه های تلویریونی با کیفیت ماهواره (DVD) به صورت دیجیتال بدون نیاز به دیش
– تامین برق مورد نیاز از پورت usb ، بدون نیاز به آداپتور خارجی
– امکان تهیه عکس از برنامه های در حال نمایش
– اتصال آسان از طریق پورت usb
– امکان تهیه لیست کانال های مورد علاقه
– گارانتی تعویض

توجه : اگر شهر شما هنوز پخش دیجیتال را پشتیبانی نمی کند میتوانید از این گیرنده به عنوان تلویزیون آنالوگ استفاده کنید.لازم به ذکر است که پخش دیجیتال به زودی در سراسر کشور قابل دریافت خواهد بود.

قیمت استثنایی : فقط 45000 تومان
برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .
برای خرید و سفارش این محصول بر روی آیکن زیر کلیک نمایید :
خرید پستی

ايربرا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

پکیج طراحی ناخن مایا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

خردكن نايسر دايسر پلاس

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

بيگودي جادويي

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

آموزش یک غذای مجلسی پیده گوشت و تهیه خمیر آن

عکس, آموزش یک غذای مجلسی پیده گوشت و تهیه خمیر آن

پیده ی گوشت یک غذای مجلسی ترکیه ای است با طعمی فوق العاده دلچسب…مواد لازم برای تهیه پیده : گوشت چرخ کرده     ۲۰۰ گرم،پیاز     ۱عدد، فلفل سبز     ۳عدد، گوجه فرنگی     ۲عدد،رب گوجه فرنگی     یک قاشق،نمک، فلفل، زرچوبه     به مقدار لازم
طرز تهیه پیده گوشت :پیاز رنده شده را تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده، فلفل و سیر و گوجه فرنگی رنده شده و ادویه و رب گوجه را اضافه کنید و تفت می دهیم.خمیر را پهن کنید و از مواد روی خمیر می مالیم و بعد کناره های آن را جمع میکنیم و زرده تخم مرغ می زنیم، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر می گذاریم و با دمای ۱۷۰ درجه نیم ساعت می پزیم.این غذا با جعفری و لیمو ترش سرو می شود.این غذایی متنوع هست برایتان خمیر آن فوق العاده راحت است فقط خیلی با خمیر بازی نکنید مزه خمیر را می توانید با ذائقه خودتان تغییر بدهید.روی مواد گوشتی پنیر بریزید و لبه های آن را مانند تصویر بالا جمع کنید

 


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳ بهمن ۱۳۹۵

آموزش یک دلمه ی خوشمزه و با کلاس با خیار

عکس, آموزش یک دلمه ی خوشمزه و با کلاس با خیار

اگر قصد دارید سینی دلمه درست کنید و میخواهید دلمه های متفاوتی داشته باشید این دلمه خیلی شیک و مجلسی و جدید است. مواد لازم برای دلمه خیار :خیار سالادی ۹ عدد،گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه،رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری،فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری،نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری،پیاز ۱ عدد،سیر ۳ حبه خرد شده،بلغور ۲ قاشق غذاخوری،برنج دانه گرد ۱ پیمانه سرخالی،کره ۱۰۰ گرم،* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه،* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری ریختم)

طرز تهیه دلمه خیار :ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳ بهمن ۱۳۹۵

کیف رولی لوازم آرایش

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

آموزش یک نان خوشمزه خانگی در ماهیتابه برای عصرانه

عکس, آموزش یک نان خوشمزه خانگی در ماهیتابه برای عصرانه

با توجه به اینکه همه ی بانوان در منزل فر یا ماکروفر ندارند این بارد آموزش پختن نانی خوشمزه بدون نیاز به این وسایل را برای شما انتخاب کرده ایم.

آرد                       ۲  پیمانه        ماست                                  ۳ قاشق سوپخوری
شکر                     ۳ قاشق چایخوری     روغن زیتون                          ۲ قاشق سوپخوری
خمیر مایه                ۱ قاشق چایخوری     کره                                     ۲ قاشق سوپخوری
پودر رازیانه             ۱/۲ قاشق چایخوری     نمک                                   ۱ قاشق چایخوری

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۰ دی ۱۳۹۵

اموزش دلمه ی کدو سبز طعمی بی نظیر در بین دلمه ها

عکس, اموزش دلمه ی کدو سبز طعمی بی نظیر در بین دلمه ها

دلمه ی کدو سبز به اندازه ی دلمه ی فلفل دلمه بادجان و برگ مو رایج نیست اما طعم بسیار خاص و دلچسبی دارد. مواد لازم:

کدو سبز به تعداد دلخواه،گوشت چرخ کرده یا سویا ۳۵۰ گرم،قارچ سه – چهار عدد ریز خرد شده،گوجه فرنگی دو عدد ریز خرد شده
پیاز یک عدد متوسط،ریحان خرد شده چهار قاشق غذا خوری،سبزی های معطر (مرزه – ترخون ) دو قاشق غذا خوری،مغز کدو سبز به اندازه ای که از داخل کدوها بیرون می آوریم.فلفل سبز یا دلمه ای سه – چهار قاشق غذاخوری…،زرشک دو قاشق غذا خوری،مغز گردو دو قاشق غذا خوری،سس سویا دو قاشق غذا خوری،
مواد لازم برای سس دلمه
تمر هندی دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
سس سویا یک قاشق غذا خوری
گوجه سبز – آلبالو پنج شش عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آبغوره نصف استکان

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۰ دی ۱۳۹۵

آموزش درست کردن همبرگر مک دونالد بهترین عصرانه برای مهمان

عکس, آموزش درست کردن همبرگر مک دونالد بهترین عصرانه برای مهمان

حتما عکس این همبرگر را بارها در گروه های تلگرامی خود دیده اید جزو خوراکی های وسوسه انگیزی است که تصویر آن صرفا برای آزار همبرگر مک دونالد را در منزل درست کرده یا برای مهمان خاص خود اماده کنید.مـواد لازم برای درست کردن همبرگر مک دونالد (برای۴ نفر) نمک و فلفل سیاه/به میزان دلخواه/۰کیلوکالریروغن کانولا (مخصوص سرخ کردن)/۵قاشق غذاخوری/۴۵۰کیلوکالریگوشت چرخ کرده / ۳۰۰گرم/۵۵۰کیلوکالریپیاز متوسط/۲عدد/۲۵کیلوکالریپودر سیر/۳قاشق غذاخوری/۰کیلوکالری

ابتدا گوشت را در یک کاسه گود بریزید و آن را با ادویه ها و پودر سیر خوب ورز دهید. در ظرفی دیگر، پیازها را رنده کنید و آبشان را خوب بگیرید و به گوشت اضافه کنید. به این ترتیب گوشت شل نخواهد شد. بعد از اینکه گوشت همبرگر به خوبی مزه دار شد، آن را به ۴ گلوله مساوی تقسیم و آنها را به صورت دایره های همشکل درآورید. سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا گوشت خود را به اصطلاح بگیرد. در مرحله بعدی، در تابه ای روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود آنگاه همبرگرها را سرخ و به صورت ساندویچ سرو کنید.در ادامه آموزش مربوطه به آموزش درست کردن همبرگر مک دونالد روش پختن می خوانید برگرها گروهی از ساندویچ ها هستند که تنوع فراوانی دارند به طوری که در تهیه آنها از انواع گوشت (از انواع ماهی گرفته تا میگو و گوساله) استفاده می شود. تاریخچه تولید اولین همبرگر به ایالات متحده برمی گردد…اما به نظر من بریانی اصفهان هم شباهت های بسیاری به این غذا دارد. یادتان باشد اصل این غذا با گوشت ران گاو تهیه می شود و به آن همبرگر می گویند اما این روزها افراد بدون توجه به نوع گوشت مصرفی، همبرگر تهیه می کنند. البته گذشته از نوع گوشت به کار رفته در این غذا، نکته های دیگری را نیز باید در حین طبخ آن، مورد توجه قرار داد: امیدواریم از خوردن این غذا لذنت ببرید…برای تهیه همبرگر حتما باید از گوشت گاو استفاده شود. تجربه نشان داده بهترین گوشت برای هرچه خوشمزه تر تهیه?شدن این غذا همان گوشت گاو است اما در صورت دسترسی نداشتن به آن می توانید گوشت گوساله را نیز برای تهیه این غذا به کار ببرید.اینهایی که میخوانید توسط سامان گلریز آشپز محبوب و کاربلد ایرانی از تجربیاتشان بیان شده است . روش پختن همبرگر مک دونالد
( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۰ دی ۱۳۹۵

آموزش پختن کماج خوشمزه ی بیرجندی در خانه

عکس, آموزش پختن کماج خوشمزه ی بیرجندی در خانه

کماج خوشمزه ی بیرجندی را در منزل درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم:شیر: یک لیوان،آرد سبوس دار: ۳ الی ۳٫۵ لیوان ( میتونید از آرد نانوایی استفاده کنید.)،تخم مرغ: یک عدد،روغن: نصف لیوان،پودر خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری،نمک: دو قاشق چایخوری سرخالی،زردچوبه: یک قاشق مرباخوری،تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری،سیاهدانه: یک قاشق مرباخوری،آب زعفران: مقداری

طرز تهیه:تخم مرغ + شیر + روغن + نمک + زردچوبه + سیاه دانه + تخم گشنیز + دو الی سه قاشق مرباخوری آب زعفران را با هم مخلوط کنید.سپس آرد را الک کنید و به همراه پودر خمیر مایه به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی درست شود. آرد را تا اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد ولی خیلی سفت هم نشود.کف ظرف کمی آرد بپاشید و خمیر را داخل ظرف بگذارید. یک پارچه ی تمیز روی ظرف بکشید و بگذارید به مدت یک و نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند. هر چه دمای محیط گرم تر باشد خمیر زودتر پف میکند و آماده می شود.پس از یک ساعت و نیم استراحت، خمیر را روی سینی فر به صورت گرد پهن کنید، اندازه ی قطر خمیر به دلخواه شما می تواند کم یا زیاد باشد. من معمولا خمیر را به قطر ۲ سانتی متر پهن میکنم. از این خمیر دو عدد کماج به اندازه ی بشقاب میوه خوری با قطر ۳ الی ۴ سانتی متر به دست میاد، چون خمیر داخل فر پف میکنه و قطرش بیشتر میشه. پس اگه دوست دارید کماج کوچیکتری داشته باشید، موقع پهن کردن خمیر، قطرش را کمتر بگیرید. ولی به نظرم این کماج با قطر زیاد خیلی خوشمزه تر میشه.بعد از اینکه خمیر را روی سینی فر پهن کردید، با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید.خمیر را داخل فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. دقت کنید که در این سی دقیقه فر باید خاموش باشد و فقط از قبل گرم شده. این استراحت دوم باعث میشه که خمیر شما بعد از پخت کاملا مغز پخت بشه و داخلش خمیر نمونه.بعد از ۳۰ دقیقه استراحت دوم، فر را با درجه ی ۱۶۰ سانتی گراد، به مدت ۳۰ دقیقه تنظیم کنید و فقط شعله ی پایین را روشن کنید. در دقایق آخر اگه دوست دارید روی کماج برشته بشه، چند دقیقه شعله ی بالای فر را نیز روشن کنید.البته این درجه و زمانی که گفتم را من با توجه به توستری که دارم میگم، چون من فر ندارم. شما با توجه به شناخت و تجربه ای که از فر خودتون دارید درجه و زمان رو چک کنید تا دستتون بیاد. این کماج توی فر خیلی لطیف تر از توستر در میاد، داخل توستر کمی روی کماج برشته و خشک میشه، ولی داخل فر عالی میشه. در هر صورت من داخل توستر درست میکنم و الحمدلله راضی هستم.در نهایت پس از اینکه کماج آماده شد، آن را از داخل فر بیرون بیاورید و کمی آب زعفران و در صورت تمایل روغن حیوانی روی آن بمالید.این کماج واقعا مقویه و مثل یه غذای کامل میمونه. ما هر وقت کماج بیرجندی میخوریم اون روز اصلا گرسنه نمیشیم. 🙂

پ.ن:۱٫ پودر خمیر مایه، سیاهدانه و تخم گشنیز را از عطاری تهیه کنید. البته پودر خمیرمایه را سوپری ها هم دارند.
۲٫ اگه مثل من از تخم گشنیز که کمی درشت هست خوشتون نمیاد، میتونید یا از این کماج حذفش کنید، یا اینکه آسیاب کنید از پودرش داخل خمیر استفاده کنید.
۳٫ روغن اگه جامد باشه بهتره. ولی من با روغن مایع هم این کماج را درست کردم خوب شده.
۴٫ در دستور اصلی این کماج آب زعفران فقط برای روی نان بعد از پخت استفاده شده، ولی من چندین بار داخل خمیر بکار بردم خوشرنگ تر و خوشمزه شده. بخاطر همین داخل دستور اوردمش. لذا اگه زعفران نداشتید هم میتونید این کماج رو درست کنید و ضرورت چندانی نداره.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۰ دی ۱۳۹۵

ترفندی برای پختن سریع و نرم کردن لپه ناپز

عکس, ترفندی برای پختن سریع و نرم کردن لپه ناپز

حتما شما هم تا به حال لپه ای خریده اید که نمی پزد و هرگز نرم نمی شود حتی اگر ساعتها آن را در زودپز بپزید باز هم خیلی نرم نخواهد شد. سیاری در همان وهله اول که متوجه ناپز بودن لپه می شوند از پختن آن دست برداشته و محصول دیگری را خرید می کنند!یشنهاد اول در صورت خرید لپه بسته بندی می تواند این باشد که از برند های برتر این حوزه استفاده کنید، زیرا این برندها از محصولات با کیفیت استفاده می کنند و همین امر باعث می شود شما محصول مناسبی را خریداری نمایید. روش دیگر که به نوعی برای تمام حبوبات در نظر گرفته می شود، خیساندن آن ها به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت است. این روش در حال حاضر معمول ترین روش و شاید بهترین روش باشد. کافی است طبق برنامه ی غذایی خود از شب قبل لپه ناپز را خیسانده تا برای غذای فردا آماده طبخ باشد.    بسیاری روش های دیگری را نیز امتحان می کنند، مثل اینکه انواع لپه ناپز را مدت زمان کوتاهی جوشانده و آن را در اوایل طبخ غذا اضافه می کنند. البته باید به این نکته دقت کنید که اگر لپه ناپز شما از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، تا پایان پخت غذا وا می رود!اما بهترین روش از نظر ما این است که لپه را از محلی تهیه کنید که مطمئن باشید این محصول پزا بوده و شما را به دردسر زیادی نمی اندازد. اما اگر این امکان برای شما فراهم نیست، می توانید از یکی از روش هایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، برای پختن لپه ناپز استفاده کنید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳۰ دی ۱۳۹۵

بستني ساز خانگي مجيک

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

مانتو تابستانه سرمه

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .