بهترین دمنوشها در زمان تب و نحوه تاثیر آنها در درمان تب

photo بهترین دمنوشها در زمان تب و نحوه تاثیر آنها در درمان تب

تب شدید بسیار خطرناک است و باید سریع پایین آورده شود. تب عمدتا نشانه ی وجود عفونت در بدن است که باید برای درمان آن طبق نظر پزشک آنتی بیوتیک مصرف کرد . اما دمنوشها در این زمینه بسیار کمک کننده هستند. بسیاری از گیاهانی که تب بر هستند به نام “گیاهان محرک” شناخته می شوند. این گیاهان با افزایش سرعت گردش خون، حرارت را از بدن خارج می کنند. نعناع، زنجبیل، دارچین، میخک و سیر از جمله ی این گیاهان هستند. این گیاهان معطر به طور معمول در پخت و پز زیاد استفاده می شوند.بیشتر مواقع، نخستین نشانه ی تب در افراد، احساس سرما است. فرد احساس سرما می کند و گرم نمی شود، یا ممکن است بلرزد که اصطلاحاً به این حالت، تب و لرز گفته می شود. این حالت نشان می دهد بدن در تلاش است که گرم شود. گیاهان محرک به افزایش درجه حرارت بدن و افزایش گردش خون کمک می کنند. در نتیجه سرعت حرکت گلبول های سفید به محل عفونت یا بیماری افزایش می یابد.بسیاری از گیاهانِ محرک، باعث افزایش تعرق در بدن می شوند. این گیاهان حرارت بدن را افزایش می دهند به گونه ای که منافذ پوست باز می شود و بدن با عرق کردن خنک می شود. زنجبیل، بومادران و آویشن از این گیاهان هستند.زمانی که بدن گرم می شود به طور طبیعی عرق می کند که مکانیسمی طبیعی است و به خنک شدن بدن کمک می کند. با خنک شدن بدن در فرآیند عرق کردن، از افزایش تب جلوگیری می شود. عرق کردن که یک روش سم زدایی طبیعی است به خارج شدن سموم از بدن هم کمک می کند. بدن در هنگام ابتلا به بیماری به پاک کننده نیاز دارد و با عرق کردن این نیاز خود را برطرف می سازد. .دمنوش های گیاهی با افزایش تعرق به پاکسازی بدن کمک می کنند و روند بهبودی بیماری را تسریع می کنند.آب رسانی به بدن از دیگر فواید نوشیدن دمنوش های گیاهی هنگام تب است. هنگام تب، بدن سریع تر از حالت طبیعی آب از دست می دهد. بنابراین جایگزین شدن آب از دست رفته بسیار مهم است. فرآیند از دست دادن آب بدن هنگام تب می تواند به سرعت انجام شود و برای کودکان خطرساز باشد. در این هنگام مصرف دمنوش های گیاهی بهترین راهکار است.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۱۸ فروردین ۱۳۹۶

درمان بی حسی دست و پا با این گیاه فوق العاده

photo درمان بی حسی دست و پا با این گیاه فوق العاده

در صورتی که مدام دچار بی حسی دست یا پاها می شوید روناس بخورید. این داروی گیاهی در درمان بی حسی اندام بدن بسیار مفید است. طبیعت آن گرم و تر می باشد.روناس از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از:
ریشه روناس مدر است و میزان اوره موجود در خون را کاهش می دهد.
گیاه روناس، دارای خاصیت انحلال سنگهای مجاری ادراری است.
گیاه روناس به دلیل داشتن تانن، دارای خاصیت قابض بوده، ملین، مسهل و ضد نقرس می باشد.
از خواص روناس، خاصیت ضد راشیتیسم (بیماری نرمی استخوان) بوده و هنگام شکستگی استخوان ها برای جوش خوردن سریع آنها موثر است.( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

منابع اصلی آهن و درمان کم خونی در بین غذاها و میوه ها

photo منابع اصلی آهن و درمان کم خونی در بین غذاها و میوه ها

اینکه فکر کنیم آهن فقط در گوشت قرمز و مرغ و جگر وجود دارد یک اشتباه محض است بزی های برگ سبز تیره مانند اسفناج، کلم، کاهو و کلم بروکلی منبع غنی از آهن هستند.آهن، یکی از مهم ترین ریزمغذی های مورد نیاز بدن، به خصوص برای دخترهای در سن بلوغ، خانم های باردار و شیرده است. آشنایی با منابع غذایی حاوی این ریزمغذی ارزشمند، کمک بزرگی به پرهیز از مصرف مکمل های غذایی این ماده معدنی می کند.
اگر علاقه ای به مصرف گوشت قرمز ندارید، خوردن گوشت مرغ، بوقلمون و اردک را به شما پیشنهاد می کنیم. هر ۱۰۰ گرم گوشت اردک حدود ۲.۳ میلی گرم و هر ۱۰۰ گرم گوشت مرغ و بوقلمون هم حدود ۱ میلی گرم آهن دارد.یکی دیگر از منابع خوب دریافت آهن، سبزی های برگ سبز تیره مانند اسفناج، کلم، کاهو و کلم بروکلی هستند. این سبزی ها می توانند کنار تمام بشقاب های غذایی یا در غذاهای مختلف جای بگیرند و باعث افزایش میزان آهن دریافتی ما بشوند. اگر مقداری آبلیمو به سبزی های برگ سبز تیره اضافه شود، جذب آهن آنها بالاتر می رود. از طرف دیگر، خود سبزی ها هم حاوی ویتامین C هستند و اگر با منابع غذایی حاوی گوشت مصرف شوند، می توانند جذب آهن موجود در گوشت ها را هم به شدت در بدن افزایش بدهند.( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

از درمان بیماریهای کبد تا سرطان با عرق خارمریم و روش مصرف

photo از درمان بیماریهای کبد تا سرطان با عرق خارمریم و روش مصرف

شاید کمتر در مورد عرق حیات بخش خار مریم شنیده باشید عرقی که میتواند از بیماریهای کبد و پوستی تا سرطان را درمان کند. طبیعت این عرق سرد و تر است. خار مریم نام گیاهی دارویی است از خانواده گل ستاره ای ها که در نزد مردم ایران با اسم ماریتیغال، خار علیص، خارسه و خارشیری نیز شناخته شده بوده، این گیاه خودرو بوده و در صحراهای ایران به عمل می آید. گیاه خار مریم، که بومی خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی است سالهاست که برای درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و در کاهش علایم پیری بسیار موثر است و نقش مهمی در سم زدایی از بدن و به ویژه کبد دارد. مواد موجود در گیاه ماریتیغال (خار مریم) دارای خواص ضد سرطانی بوده و می تواند در پیشگیری و درمان بسیاری از سرطان ها موثر باشد. از دیگر خواص خار مریم، کاهش کلسترول خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش عوارض جانبی در بیماران تحت درمان با شیمی درمانی است. قسمتهای مورد استفاده این گیاه، ریشه، اندام هوایی و بذر آن است، لیکن از بذر آن به شکل عمده در منابع دارویی استفاده می شود. در ادامه این مطلب با خواص عرق خار مریم و چگونگی نحوه مصرف آن آشنا شوید.طبیعت عرق خار مریم گرم است و خواص دارویی آن عبارتند از:عرق خار مریم، در مقابله با سرطان پروستات، رحم و سینه موثر است و رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد.( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

شلغم چرا و چگونه سرماخوردگی را خوب میکند

photo شلغم چرا و چگونه سرماخوردگی را خوب میکند

اکثرا میدانیم شلغم میتواند سرماخوردگی را بهبود ببخشد اما کمتر میدانیم چرا؟ شلغم از جمله خوراکی های طبیعی است که مصرف مداوم آن در فصل های سرد سال موجب افزایش ایمنی و تقویت سیستم دفاعی بدن می شود.علاوه بر این در تحقیقات مختلفی ثابت شده، مصرف این سبزی و عصاره آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان و برخی از بیماری های عفونی موثر است.یکی از این مواد ضد سرطان که در شلغم وجود دارد، « گلوکوسینولیت ها » نام دارند.سبزی های شلغمی از قبیل کلم برگی و اسفناج ، جزء این گیاهان سبز و پر برگ اند و مشاهده شده ، در بین جمعیتی که این سبزی ها جزء بیشترین مواد غذایی مورد مصرفشان است ، میزان ابتلای آنان به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه کم بوده است.مقداری از شلغم معمولی و شلغم روغنی ( منداب ) را به صورت خام بخورید . چرا که پختن ، سبب از بین رفتن « گلوکوسینولیت » در آنها می شود.
شلغم یکی از بقولات بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزء مواد غذایی بسیار با ارزش به حساب می آید . شلغم یکی از پاک کننده ها و سازنده های خون بوده و چنان که گفته شد ،املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان می شود.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

زنان باردار تا میتوانند هندوانه بخورند

photo زنان باردار تا میتوانند هندوانه بخورند

یکی از میوه های بسیار مفید برای زنان باردار هندوانه است هندوانه میتواند تهوع زنان باردار را درمان و گرفتگی عضلات مخصوصا در سه ماه پایانی را بهبود ببخشد. هندوانه دارای ارزش تغذیه ای زیادی است و حقیقتا میوه ای بسیار سالم است و در آشپزی نیز مصرف دارد. در بشقاب سالاد هندوانه حس شادابی رنگ به مواد موجود می دهد. برای طعم شیرین در اسموتی و در تهیه سس باربیکیو نیز می توان از آن استفاده کرد.اگر شما باردار هستید باید بدانید که فواید هندوانه از خوشمزه بودن و طعم آن بیشتر است. هندوانه باعث آرام شدن سوزش معده شده و ورم را کاهش میدهد. حاوی مقدار بالایی آب می باشد (٩٢ درصد) و در کاهش حالت تهوع و جبران کم آبی بدن بسیار موثر است.مواد معدنی موجود در آن گرفتگی عضلات پا را در سه ماهه سوم کاهش می دهد. هندوانه در مقایسه با گوجه فرنگی حاوی لیکوپن بیشتری است و آنتی اکسیدان موجود در ان ضد سرطان است و باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی همچنین اس پی اف پوست را بالا می برد.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

ضررهای باور نکردنی ابغوره برای بدن

photo ضررهای باور نکردنی ابغوره برای بدن

اغلب در خصوص خواص ابغوره شنیده ایم و از عوارض زیاد خوردن آن غافل هستیم. اگر چه ابغوره میتواند تا حدودی فشار خون را کاهش دهند و چربی خون را از بین ببرد اما دارای عوارضی است که در این پست به آن خواهیم پرداخت. در مورد فواید آن همان طور که میدانید آبغوره با افزایش ترشحات معده، اشتها را تحریک می‌کند و در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید است. به دلیل این که ویتامین C فراوان دارد التهابات مخاط دهان را نیز کاهش می‌دهد و از خونریزی لثه‌ها پیشگیری می‌کند و به دلیل ترکیبات ضدعفونی کننده، پاک‌کننده معده و روده است. بنا به گفته متخصصان داخلی، تاکنون هیچ کشف یا فرضیه اثبات‌شده‌ای مبنی بر کاهش چربی خون با استفاده از آبغوره به دست نیامده است. متاسفانه در بسیاری از موارد افراد آبغوره را جایگزین داروهای کاهش‌دهنده چربی خون کرده و مصرف دارو را به کل قطع می‌کنند، اما باید بدانید آبغوره تنها می‌تواند تا حدودی از افزایش چربی خون طبیعی جلوگیری کند. در مواردی که فشار و چربی خون بالا باشد و بنا به تجویز پزشک نیاز به دارو مبرم شود آبغوره کارساز نخواهد بود. آبغوره نه‌تنها لاغر نمی‌کند، بلکه مصرف ناشتا و مستمر آن مخاط دستگاه گوارش را تخریب کرده و مستعد ایجاد زخم می‌کند. آبغوره برای افراد سردمزاج و کسانی که دچار ضعف اعصاب هستند توصیه نمی‌شود و به دلیل ترشی زیاد مقداری از املاح بدن را حل کرده و برای افراد بیمار و سالمند محدودیت مصرف دارد. نظر به این که برای طعم‌دار کردن و جلوگیری از رشد کپک به آبغوره نمک می‌زنند، مصرف آن برای افراد با فشار خون بالا مناسب نیست.نکته قابل توجه آن که هنگام تهیه آبغوره خانگی، پس از این که آن را داخل شیشه ریختید، شیشه را داخل آب‌جوش قرار دهید.با این کار از رشد باکتری‌ها و کپک‌ها در طول مدت نگهداری جلوگیری می‌شود. برای خروج هوا نیز تا حد امکان شیشه را با آبغوره پر کنید و در آن را محکم ببندید.برای تهیه آبغوره و گرد آن بهتر است از غوره عسگری استفاده کنید. غوره‌هایی که هسته درشتی دارد آبغوره را تلخ و گس می‌کند.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵