خرید پستی گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB T مخصوص کامپیوتر و لپ تاپ

گیرنده تلویزیون دیجیتال DVB-T
دریافت ۲۵ کانال رادیویی وتلویزیونی با کیفیت DVD بدون نیاز به اینترنت
اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ از طریق پورت USB
دارای آنتن پرتابل مگنت دار و قابلیت اتصال به آنتن هوایی
دارای نرم افزار قدرتمند برای نمایش تصاویر دریافتی
قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش با کیفیت بالا
قابلیت تهیه عکس وذخیره بر روی هارد دیسک از برنامه های درحال پخش
دریافت کلیه کانال های رادیویی وتلویزیونی به صورت دیجیتال

شبکه های قابل دریافت :
شبکه های ۱(سراسری) – ۲(سراسری) – ۳(جوان و ورزش) – ۴(علم و تکنولوژی) – ۵(تهران) – ۶(خبر) – ۷(آموزش) – ۸(معارف) – ۹(مستند) – ۱۰(جام جم) – ۱۱(iFilm – آی فیلم) – ۱۲(PressTV پرس تی وی) – ۱۳(العالم) – ۱۴(شما) – ۱۵(بازار) + ۱۰ شبکه رادیویی

ویژگی ها :
- گیرنده ۱۵ کانال داخلی و ماهواره ای ایران و ۱۰ شبکه رادیویی
– مشاهده شبکه های تلویریونی با کیفیت ماهواره (DVD) به صورت دیجیتال بدون نیاز به دیش
– تامین برق مورد نیاز از پورت usb ، بدون نیاز به آداپتور خارجی
– امکان تهیه عکس از برنامه های در حال نمایش
– اتصال آسان از طریق پورت usb
– امکان تهیه لیست کانال های مورد علاقه
– گارانتی تعویض

توجه : اگر شهر شما هنوز پخش دیجیتال را پشتیبانی نمی کند میتوانید از این گیرنده به عنوان تلویزیون آنالوگ استفاده کنید.لازم به ذکر است که پخش دیجیتال به زودی در سراسر کشور قابل دریافت خواهد بود.

قیمت استثنایی : فقط 45000 تومان
برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .
برای خرید و سفارش این محصول بر روی آیکن زیر کلیک نمایید :
خرید پستی

ايربرا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

پکیج طراحی ناخن مایا

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

خردكن نايسر دايسر پلاس

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

بيگودي جادويي

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید . . .

ترفند پختن یک پلوی خوشمزه و بی عیب و نقص برای مهمان

عکس, ترفند پختن یک پلوی خوشمزه و بی عیب و نقص برای مهمان

نوع طبخ برنج خیلی مهم است و میتوانید برنجی که شما میپزید را زیر و رو کند. از یک شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است.اگر هنگام آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج، آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید . اگر قبل از آبکش کردن متوجه شوری شدید یک عدد سیبزمینی را پوست بگیرید و در داخل قابلمه بیندازید ، اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید.برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد. اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود. هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.گر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۸ اسفند ۱۳۹۵

قورمه سبزی شما خیلی ترش شده این ترفند را بکار بگیرید

عکس, قورمه سبزی شما خیلی ترش شده این ترفند را بکار بگیرید

اگر چه خوشمزگی قورمه سبزی به ترشی آن است اما اگر خورشت ما زیادی ترش شد چه کار کنیم؟ می توانید مقداری از آب خورشت را برداشته و اب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید دوباره کمی بجوشد و مقداری پیاز داغ نیز برای طعم گرفتن بیشتر به اب اضافه کنید. مقدار نصفه قاشق چای خوری جوش شیرین نیز میتواند ترشی غذا را اندکی کمتر کند.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۷ اسفند ۱۳۹۵

کیف رولی لوازم آرایش

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

برای ثبات ماندن رو فرشی روی فرش و جا به جا نشدن مکرر آن

عکس, برای ثبات ماندن رو فرشی روی فرش و جا به جا نشدن مکرر آن

سر خوردن رو فرشی از روی فرش و نیاز به مدام مرتب کردن آن بسیار خسته کننده است. روفرشی گزینه خوبی است که احتمالا اغلب بچه‌دارها برای فرار از امر و نهی و محدود کردن بچه از انجام یکسری از فعالیت‌های منحصر به فرد کودکانه، سراغ آن رفته‌اند اما احتمالا بعد از مدت کوتاهی به‌خاطر سُر خوردن رو فرشی و نامنظم بودنش مستاصل می‌شوید. چون تصویر یک رو فرشی مچاله شده وسط خانه که کلی اسباب بازی روی آن ریخته، شکل خانه را به هم ریخته‌تر کرده است. اما راه‌حل ساده است! با چند متر کش و سوزن و نخ می‌توانید روفرشی‌ها را تا حدود زیادی ثابت نگه دارید.۱- همه وسایلی که لازم دارید: نخ، قیچی، سوزن، کش پهن، یک تخته فرش و یک عدد روفرشی است.۲- حدود ۲متر کش پهن برای ۴ طرف یک روفرشی لازم است. یک مثلث از گوشه کش جدا کنید و مثل عکس به فاصله ۴۰سانتی از ابتدای روفرشی بدوزید.۳- با برگرداندن کش، فاصله دادن از کنار روفرشی و دوختن به این شکل، می‌توانید از کشیده شدن روفرشی به زیر فرش جلوگیری کنید. حالا طرف دیگر کش را هم به همان روش مرحله قبل بدوزید.۴- در نهایت باید کش نگهدارنده، زیر فرش قرار بگیرد.۵- کار تمام شد. به همین سادگی. حالا تقریبا روفرشی ثابت می‌شود و حرکت کردن آن محدود خواهد شد.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۵ اسفند ۱۳۹۵

پیشگیری از تاول زدن پا با کفش جدید و درمان این تاولها و کفش زدگی

عکس, پیشگیری از تاول زدن پا با کفش جدید و درمان این تاولها و کفش زدگی

چیزی به نوروز نمانده و احتمالا شما هم برای عید کفش تازه ای خریده اید . مشکلی که اغلب ایجاد می شود زخم شدن پا بعد از پوشیدن کفش برای بار اول است که میتواند تمام عید شما را خراب کند. خواندن این مطلب برای همه ی ما مفید است. مهمترین علت تاول، اصطکاک و سایش نامناسب بین پوست پا و کفش یا هر چیزی است که با پا در تماس است. این تماس و سایش مکرر موجب میشود لایه رویی پوست از لایه زیرین جدا شود. با جدا شدن این دو لایه از یکدیگر بین آنها مایع میان بافتی جمع شده و تاول بوجود میاید. تاول بیشتر در مواقعی دیده میشود که فرد از کفش جدیدی استفاده میکند که کاملا اندازه ی پایش نیست. با تیم چی بپوشم همراه باشید تا به شما بگویندچه کار کنیم کفش پایمان را نزند؟ و راه درمان تاول پا را هم در ادامه بیان خواهند کرد.

عکس, پیشگیری از تاول زدن پا با کفش جدید و درمان این تاولها و کفش زدگی

( برای خواندن بقیه مطلب روی کلمه ادامه مطلب در زیر کلیک کنید)


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۵ اسفند ۱۳۹۵

تکنیکی در مربا پزی که هرگز کپک نزند و ترشیده نشود

عکس, تکنیکی در مربا پزی که هرگز کپک نزند و ترشیده نشود

متاسفانه اگر تکنیکهایی خاص در مربا پزی رعایت نشود مربا بعد از مدتی کپک زده یا ترشیده می شود. این مشکل در ترشی ها و شربت ها نیز ایجاد می شود.وقتی مربا و شربتی به حد کافی قوام نیامده باشد، بعد از مدتی رقیق و ترش می‌شود و سپس کپک می‌زند. اگر مربا چند روز پس از پخت کمی رقیق شد، آن را دوباره چند جوش بدهید تا قوام بیاید و مقداری غلیظ‌تر شود. می‌توان با ریختن مقداری شکر و جوشاندن دوباره، از فاسد شدن بیشتر آن جلوگیری نمود. در یخچال نگه داشتن مربا هم کمک می‌کند که کپک نزند. ترشی به‌طور معمول در صورتی کپک می‌زند که سرکه خالص نباشد و آب در آن وجود داشته باشد؛ یا سبزیجات مورد استفاده خیس باشند، که در این صورت می‌‎توان سرکه را جداگانه قبل از ترشی انداختن جوشاند تا اگر آب به آن اضافه کرده باشند، بخار شود و سرکه خالص گردد. سبزیجات یا میوه‌هایی را که برای ترشی انداختن در نظر گرفته‌اید، به خوبی خشک کنید، سپس آن‌ها را داخل شیشه ترشی بریزید. به خاطر داشته باشید که در هنگام مصرف مربا و ترشی باید قاشقی جداگانه به شیشه ترشی یا مربا اختصاص دهید، تا قاشق‌های آغشته به مواد دیگر وارد ظرف ترشی یا مربا نشود و تا جایی که امکان دارد از کپک زدن آن جلوگیری شود.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۵ اسفند ۱۳۹۵

چگونه سبزیجات را بپزیم که بد رنگ و بد شکل نشوند

عکس, چگونه سبزیجات را بپزیم که بد رنگ و بد شکل نشوند

وقتی سبزیهای سبز و خوش رنگ را می پزیم دیگر اثری از آن رنگ و عطر چشم نواز نیست. چگونه باید سبزیجات را بپزیم که خوش رنگ و خوش شکل باقی بمانند؟ به طور کلی آب را قبل از ریختن سبزی بجوشانید و سبزی را در آب جوش ریخته، حرارت تند و یکنواخت به آن بدهید.در ظرف سبزی را هنگام پختن نباید ببندید.سبزی تا حدی باید پخته شود که قابل خوردن باشد و بیش از این میزان، طعم و رنگ آن تغییر خواهد کرد. برای سبزی هایی مانند نخودسبز که می خواهید سبز بماند، به نسبت هر کیلو یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در آب اضافه کنید و برای هر نیم کیلو لوبیای سبز ٢ قاشق مرباخوری و برای هر ٣کیلو اسفناج یک قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. برای سبزی هایی مانند پیازریز، گل کلم، تره فرنگی، مارچوبه و کرفس به جوش شیرین احتیاجی نیست، فقط آخر طبخ کمی نمک به آن اضافه کنید. نمک سبزی ها را باید آخر طبخ ریخت. بهتر است ظرفی که سبزی در آن پخته می شود، بزرگ، لعابی و با آب زیاد باشد که سبزی ها روی هم انباشته نشوند. اگر حفظ رنگ طبیعی سبزی موردنظر نباشد و بخواهید خوش طعم باشد و مواد مغذی آن حفظ بماند، آن قدر آب بریزید که پس از طبخ آب نداشته باشد. به طور کلی پس از کشیده شدن آب سبزی ۵٠ گرم کره روی آن بگذارید و حرارت دهید.


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۵ اسفند ۱۳۹۵

اموزش از بین بردن قطعیه لکه یا سوختگی روی موکت

عکس, اموزش از بین بردن قطعیه لکه یا سوختگی روی موکت

اگر شما هم یک سوختگی قدیمی روی موکت دارید یا اینکه لکه ی نوشیدنی و غذا روی موکت مانده و دیگر پاک نمیشود با ما در این آموزش همراه باشید. برای اینکار نخست با استفاده از یک پد چسب , قطعه جدا شده جدید را در مکان لکه جایگزین کنید . برخی از انواع چسب , اتو کردنی هستند .ابتدا سعی نمایید در برش , مهارت لازم را کسب نمایید , اما در این جا چند چیز را بخاطر داشته باشید : سعی نمایید قطعاتی که برش می زنید از یک اگوی یکسان برای جایگزینی استفاده نمایند . ختی اگر لکه الگوی خاصی ندارد سعی کنید الگوی یکسانی در نظر داشته باشید .سعی کنید مسیر برش را مشخص نمایید . هرچه میزان کمتری از فرش را برش دهید , مناسب تر و حرفه ای تر می باشد . برای اینکار به به مشخص کننده برش(مهرزن) , ابزار برش کیک (کوکی) و پد چسب برای تعمیر نیلز دارید .
برش لکه:ابزار برش را بر روی منطقهی لکه قرار داده و بچرخانید به نحوی که موکت آسیب نبیند .قطعه جدید را با استفاده از پد چسب بر روی مکان جدید قرار دهید . مطمئن شوید که جهت طرح برش زده با طرح مکانی که قرار می گیرد.

عکس, اموزش از بین بردن قطعیه لکه یا سوختگی روی موکت

عکس, اموزش از بین بردن قطعیه لکه یا سوختگی روی موکت


ادامه مطلب ادامه مطلب . . .

  • نوشته : مدیر
  • تاریخ : ۳ اسفند ۱۳۹۵

بستني ساز خانگي مجيک

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .

مانتو تابستانه سرمه

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک نماييد . . .